Societatea a fost înfiinţată din dorinţa completării serviciilor oferite clienţilor şi pentru optimizarea duratei reparaţiilor pieselor de motor. Această societate a dezvoltat, de-a lungul anilor, relaţii de colaborare cu firme de renume din domeniu.

Comercializând în majoritate piese componente de motor, firma se poate mândri cu experienţa identificării şi livrării unor subansambluri pentru orice vârstă sau categorie.

Deţinând o documentaţie bogată referitoare la forma, dimensiunile şi locul de utilizare ale subansamblurilor, firma păstrează o permanentă legătură cu reprezentenţele marilor constructori auto pentru o actualizare în timp real a datelor şi o identificare precisă a acestora.

Participarea permanentă la traninguri şi conferinţe specifice, ne menţine în permanenţă în legătură cu furnizorii dar şi cu clienţii noştri, ceea ce duce la sporirea încrederii acestora în calitatea serviciilor noastre.

În dorinţa de a atrage un număr cât mai mare de clienţi, ne dorim ca drumul ascendent pe care se află societatea noastră să fie cât mai lung şi acţiunile noastre să mulţumească toţi aceşti clienţi.